Second Hand shop Saloon

Salon trendikkäin kirppis

N3xt Levelin perustajat, Jenna ja Mira
N3xt Levelin perustajat, Jenna ja Mira

Second hand shop - idea syntyi vauhdilla

Ei ehkä ikinä uskoisi, mutta tutustuimme toisiimme sosiaalisen median välityksellä vasta tammikuun lopussa 2021. Jo kahden viikon päästä ensitapaamisesta keksimme idean perustaa yhdessä trendikkään Second Hand Shopin Saloon. Kaikki tapahtui kuin itsestään! Selkeän vision myötä inspiraatio tekemiseen oli korkealla ja saimme asioita aikaan erittäin vauhdikkaasti.

Kirpputorit harrastuksena

Miralla innostus heräsi jo nuorena kirpputoreilla käyntiin ja löytöjen tekemiseen nuorella iällä. Aikuisiällä hän ymmärsi vielä syvällisemmin kierrätyskulttuurin upeuden ja sille tielle hän on jäänytkin. Hän on ylpeästi ostanut käytettyä vaatetta sekä tavaraa ja ymmärtänyt, kuinka upeita löytöjä second handina voikaan tehdä. Suurin osa hänen vaatteistaan onkin löytynyt second handina!

Kirpputorit epäsiistejä

Jenna on aina rakastanut shoppailla tyylikkäissä ja siisteissä vaateliikkeissä, jonka huomaa hänen täynnä olevastaan vaatehuoneestaan. On laskettavissa varmasti yhden käden sormin, kun hän on elämänsä aikana ostanut käytettyä tavaraa. Ei siitä syystä, että se olisi käytettyä, vaan siitä, ettei kirpputorit ole tavaranpaljouden ja epäsiisteyden takia houkutelleet häntä shoppailemaan.

Päätimme yhdistää intohimomme ja siitä syntyi N3xt Level! <3 Rakastamme tehdä merkityksellisiä asioita ja uskomme, että saamme yhdessä vietyä Second Hand-kulttuuria aivan nextille levelille!

N3xt Levelin perustajat,

Jenna & Mira