Kirpputori myyntipaikka vaihtoehdot

Secondhand shopin myyntipaikkavaihtoehdot

ALL INCLUSIVE Myyntipaikka

Helppoa myyntiä!

All Inclusive myyntipaikan infot nopeasti:

 • Tuo kahden (2) Ikea-kassillisen verran tuotteita meille, me hoidamme loput
 • Jos haluat tuoda enemmän kuin kahden (2) ikeakassillisen verran tavaraa myyntiin, olethan yhteydessä henkilökuntaan
 • Tuo tavarat 1vkoa aiemmin, kuitenkin väh. 72h ennen myyntijakson alkua eli 3 kokonaista päivää aiemmin (Esim. Jos myyntipaikkasi alkaa maanantaina, tulisi tuotteet olla N3xt Levelillä ihan viimeistään perjantaina klo 10.00
 • Vain siistejä ja ehjiä tuotteita

Täyspalvelu tekee myymisestä helppoa

All Inclusive on palveluvaihtoehto, jossa myyjän tehtäväksi muodostuu ainoastaan tavaroiden tuominen myymäläämme. Hoidamme kaiken muun puolestasi myyntijakson aikana, kuten hinnoittelun, tavaroiden ja vaatteiden esillepanon, siisteydestä huolehtimisen, pöydän täytön, sosiaalisessa mediassa markkinoimisen sekä pöydän tyhjennyksen.

Myyntipaikkojen vaihtoehdot

All Inclusive myyntipaikkoja on varattavissa naisten tuotteille tai mixed-paikkana, jolloin voit tuoda myyntiin kaikkia tuotteita sekaisin. 

Mitä kaikkea voit myydä myyntipaikalla?

All Inclusive-myyntipaikassa voi myydä vaatteita, asusteita, kenkiä sekä pientä kodin sisustus- ja käyttötavaraa. Myyntiprovisiota veloitamme 45%.

Mitä voin tuoda myyntiin täyspalveluun?

Voit tuoda kahden Ikea-säkillisen verran tavaraa liikkeeseemme, kuitenkin vähintään 72h (eli 3 kokonaista päivää!) ennen myyntijaksosi alkamista. 

Jos myyntipaikkasi alkaa maanantaina, tulisi tuotteet olla N3xt Levelillä ihan viimeistään perjantaina klo 10.00, mieluiten jo aiemmin, jotta ehdimme hinnoitella tuotteesi.

Toivomme, että tuot vain siistejä vaatteita, asusteita ja tavaroita, sillä rikkinäisiä tai muuten epäsiistejä tuotteita emme laita myyntiin.

Jos haluat tuoda enemmän kuin kahden (2) ikeakassillisen verran tavaraa myyntiin, veloitamme yhdestä (1) lisäkassin hinnoittelusta 24,90€, ja saat samalla yhden (1) lisämyyntiviikon varauksellesi.

Miten seurata myyntiä kotona?

Voit seurata myyntijaksosi etenemistä varausjärjestelmän kautta. Myyntijakson päätyttyä sinun tulee noutaa jäljelle jääneet tavarasi liikkeestämme viimeistään seuraavana päivänä, tai vaihtoehtoisesti jättää ne meille kierrätettäväksi, jos et enää niitä halua takaisin.

Yksi All Inclusive myyntipaikka on kuvassa näkyvän kahden pystytangon välinen alue. Jos myymälässä on vapaata tilaa, sijoitamme tuotteitasi myyntiin myös muualle. Suunnittelemme jokaisen paikan yksilöllisesti riippuen myytävistä tuotteistasi. Kaikki tuotteet eivät tule välttämättä heti myyntiin, vaan lisäämme tavaraa myyntipaikalle myynnin edetessä.

ITSEPALVELU Myyntipaikka

Myy tavarasi itsepalvelu myyntipaikalla

Itsepalvelu myyntipaikan infot nopeasti:

 • Tuo valmiiksi hinnoitellut tuotteesi myyntipaikallesi edellisenä iltana viimeisen aukiolotunnin aikana tai myyntijaksosi alkamisaamuna
 • Vain siistejä ja ehjiä tuotteita
 • Mainosta omaa pöytääsi Instagramissa tai Facebookissa ja tägää meidät @n3xtlevel.fi, niin saatamme jakaa sen myös omaan someemme! Tämä tarkoittaa sinulle mahdollisesti parempaa myyntiä.
 • Myyntipaikka tulee tyhjentää päättymispäivänä viimeistään tuntia ennen sulkemista: arkisin klo 17.00 mennessä, viikonloppuisin klo 15.00 mennessä.

Itsepalvelukirpputori upeilla myyntipaikoilla

Itsepalvelu on palveluvaihtoehto, jossa myyjä hoitaa itse tavaroiden sekä vaatteiden hinnoittelun, esillepanon, tuotteiden lisäyksen sekä pöydän tyhjennyksen.

Halutessasi voimme hoitaa myyntipaikkasi siisteydestä, jolloin veloitamme myyntiprovisiota 10%. Tuotteesi voivat mahdollisesti saada mainostusta myös sosiaalisessa mediassa.

Itsepalvelun myyntipaikkojen vaihtoehdot

Itsepalvelu myyntipaikkoja on varattavissa naisten tuotteille tai mixed-paikkana, jolloin voit tuoda myyntiin kaikkia tuotteita sekaisin.

Myyntiin tulevien tavaroiden tuonti myyntiin

Voit tulla laittamaan myyntipaikkasi valmiiksi, joko edellisenä iltana viimeisen aukiolotunnin aikana tai myyntijaksosi alkamisaamuna liikkeen auettua. Tuothan vain siistejä ja ehjiä vaatteita, asusteita tai pientä sisustus- ja käyttötavaraa, sillä rikkinäiset tai muuten epäsiistit tuotteet poistamme myynnistä. Myynnissä saa siis olla kaikkea mitä myyntipaikalla mahtuu myymään. 

Itsepalvelumyyntipaikan varaukseen kuuluu

Myyntipaikan varaukseen kuuluu tarra-arkkeja sen mukaan kuinka pitkä varaus sinulla on (1vko =1 arkki, 2vkoa= 2 arkkia, 4vkoa= 3 arkkia). Yhdessä arkissa on 33kpl tarrahintalappua sekä niiden mukaan saat upeat tagit. Tule hakemaan ne ennen vuokrajaksosi alkua, jolloin ehdit rauhassa hinnoittelemaan tuotteesi. Saat käyttösi myös kolme hälytintä. Lisämaksusta voit ostaa näitä kaikkia myös lisää.

Voit seurata myyntijaksosi etenemistä varausjärjestelmän kautta. Jos hinnoittelet tuotteesi koneella, pääset seuraamaan myyntiäsi myös tuotekohtaisesti. Kun huomaat myynnin sujuvan, voit tuoda myyntipaikallesi lisää tuotteita.

Vinkit myyntiin

Muistathan, että liian täysi rekki ei ole asiakasystävällinen! Suosittelemme rekkiin laitettavaksi maksimissaan 35 henkarillista vaatetta kerralla, riippuen vaatteidesi paksuudesta. Sinun tulee tyhjentää myyntipaikkasi vuokrajaksosi viimeisenä päivänä, viimeistään yksi tunti ennen sulkemisaikaa.

Itsepalvelu myyntipaikka sisältää kuvassa näkyvän rekkiosuuden sekä avohyllykön.


TOGETHER Myyntipaikka

Yhteismyyntipaikka

Together eli yhteismyyntipaikan infot nopeasti:

 • Myyntipaikkaa ei tarvitse varata etukäteen
 • Hinnoittelet tuotteen / tuotteet itse
 • Tuotteen minimi myyntihinta tulee olla väh. 10€
 • Vain siistejä ja ehjiä tuotteita

Yhteismyyntipaikalle myyntiin yksittäisiä tuotteita

Together on palveluvaihtoehto, jossa myyjällä ei tarvitse olla koko myyntipaikan verran tuotteita, sillä ne voidaan sijoittaa tuotekohtaisiin yhteismyyntipaikkoihin, jotka ovat eritelty erikseen naisten-, miesten- ja lasten tuotteille.

Voit tuoda yhteismyyntipaikoille vain yhden tuotteen tai vaihtoehtoisesti niin monta kuin haluat. Maksat vain 2e/tuote 2 vkon vuokra-ajasta ja tuotteen minimi myyntihinnan tulee olla vähintään 10€. Myyntiprovisiota veloitamme 15%.

Myyjä hoitaa itse tavaroiden hinnoittelun, esillepanon sekä tyhjennyksen. 

Tavarat myyntiin ilman varausta

Sinun ei tarvitse etukäteen varata Together-myyntipaikkaa, vaan voit tuoda myytävät tuotteet suoraan liikkeeseen ja hinnoitella ne paikan päällä. Mieti tuotteillesi hinta jo etukäteen, emme hinnoittele tuotteita puolestasi.

Yhteismyyntipaikalla myynti helppoa

Huolehdimme myyntipaikan siisteydestä ja tavarasi saattavat saada mainostusta myös sosiaalisen median puolella. Tuothan vain siistejä ja ehjiä vaatteita sekä asusteita, sillä rikkinäisiä tai muuten epäsiistejä tuotteita emme ota myyntiin.

Myyntipaikan varaukseen kuuluu tarrahintalappu, niille kuuluva upea tagi sekä halutessasi myös hälytin.

Voit seurata myyntijaksosi etenemistä varausjärjestelmän kautta. Myyntijakso kestää kaksi viikkoa. Sinun tulee noutaa jäljelle jääneet tuotteesi yhteismyyntipaikoilta vuokrajaksosi viimeisen päivän loppuun mennessä.

Henkilökunta osoittee tuotteillesi oikeat myyntipaikat myymälässä.