Kirpputori myyntipaikka vaihtoehdot

Secondhand shopin myyntipaikkavaihtoehdot

ALL INCLUSIVE Myyntipaikka

Helppoa myyntiä!

All Inclusive myyntipaikan infot nopeasti:

 • Tuo kahden (2) Ikea-kassillisen verran tuotteita meille, me hoidamme loput
 • Tuo tavarat yksi (1) vkoa aiemmin, kuitenkin väh. 72h ennen myyntijakson alkua eli 3 kokonaista päivää aiemmin (Esim. Jos myyntipaikkasi alkaa maanantaina, tulisi tuotteet olla N3xt Levelillä ihan viimeistään perjantaina klo 10.00
 • Vain siistejä ja ehjiä tuotteita

Täyspalvelu tekee myymisestä helppoa

All Inclusive on palveluvaihtoehto, jossa myyjän tehtäväksi muodostuu ainoastaan tavaroiden tuominen myymäläämme. Hoidamme kaiken muun puolestasi myyntijakson aikana, kuten hinnoittelun, tavaroiden ja vaatteiden esillepanon, siisteydestä huolehtimisen, pöydän täytön, sosiaalisessa mediassa markkinoimisen sekä pöydän tyhjennyksen.

Ole hyvä ja huomioi, että tuotteidemme hinnoittelu tapahtuu käsin kirjoittaen. Tästä johtuen myyntiseurantamme esittää vain myytyjen tuotteiden hinnat, jättäen mainitsematta, mikä tuote on kyseessä kunkin hinnan yhteydessä. 

Mitä kaikkea voit myydä myyntipaikalla?

All Inclusive-myyntipaikassa voi myydä vaatteita, asusteita, kenkiä sekä pientä kodin sisustus- ja käyttötavaraa. Kaikkien tuotteiden tulee olla hyväkuntoisia. Myyntiprovisiota veloitamme 45%.

Mitä voin tuoda myyntiin täyspalveluun?

Voit tuoda kahden Ikea-kassillisen verran tavaraa liikkeeseemme, kuitenkin vähintään 72h (eli 3 kokonaista päivää!) ennen myyntijaksosi alkamista. 

Jos myyntipaikkasi alkaa maanantaina, tulisi tuotteet olla N3xt Levelillä ihan viimeistään perjantaina klo 10.00, mieluiten jo aiemmin, jotta ehdimme hinnoitella tuotteesi.

Toivomme, että tuot vain siistejä vaatteita, asusteita ja tavaroita, sillä rikkinäisiä tai muuten epäsiistejä tuotteita emme laita myyntiin.

Miten seurata myyntiä kotona?

Voit seurata myyntijaksosi etenemistä varausjärjestelmän kautta. Myyntijakson päätyttyä sinun tulee noutaa jäljelle jääneet tavarasi liikkeestämme seuraavana päivänä, tai vaihtoehtoisesti jättää ne meille kierrätettäväksi, jos et enää niitä halua takaisin.

All Inclusive myyntipaikka sisältää rekkiosuuden sekä avohyllykön. jonka henkilökunta täyttää puolestasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kaikki tuotteet eivät tule välttämättä heti myyntiin, vaan lisäämme tavaraa myyntipaikalle myynnin edetessä.

ITSEPALVELU Myyntipaikka

Myy tavarasi itsepalvelu myyntipaikalla

Itsepalvelu myyntipaikan infot nopeasti:

 • Tuo valmiiksi hinnoitellut tuotteesi myyntipaikallesi edellisenä iltana viimeisen aukiolotunnin aikana tai myyntijaksosi alkamisaamuna
 • Vain siistejä ja ehjiä tuotteita
 • Mainosta omaa pöytääsi Instagramissa tai Facebookissa ja tägää meidät @n3xtlevel.fi, niin saatamme jakaa sen myös omaan someemme! Tämä tarkoittaa sinulle mahdollisesti parempaa myyntiä.
 • Myyntipaikka tulee tyhjentää päättymispäivänä viimeistään tuntia ennen sulkemista: arkisin klo 17.00 mennessä, viikonloppuisin ja juhlapyhinä klo 15.00 mennessä.

Itsepalvelukirpputori upeilla myyntipaikoilla

Itsepalvelu on palveluvaihtoehto, jossa myyjä hoitaa itse tavaroiden sekä vaatteiden hinnoittelun, esillepanon, tuotteiden lisäyksen sekä pöydän tyhjennyksen.

Halutessasi voimme hoitaa myyntipaikkasi siisteydestä, jolloin veloitamme myyntiprovisiota 10%. Tuotteesi voivat mahdollisesti saada mainostusta myös sosiaalisessa mediassa.

Myyntiin tulevien tavaroiden tuonti myyntiin

Voit tulla laittamaan myyntipaikkasi valmiiksi, joko edellisenä iltana viimeisen aukiolotunnin aikana tai myyntijaksosi alkamisaamuna liikkeen auettua. Tuothan vain siistejä ja ehjiä vaatteita, asusteita tai pientä sisustus- ja käyttötavaraa, sillä rikkinäiset tai muuten epäsiistit tuotteet poistamme myynnistä. 

Itsepalvelumyyntipaikan varaukseen kuuluu

Myyntipaikan varaukseen kuuluu tarra-arkkeja sen mukaan kuinka pitkä varaus sinulla on (1vko =1 arkki, 2vkoa= 2 arkkia, 4vkoa= 3 arkkia). Yhdessä arkissa on 33kpl tarrahintalappua sekä niiden mukaan saat upeat tagit. 

Jos haluat hinnoitella tuotteet käsin, voit tulla hakemaan hinnoitteluarkit heti varauksen tehtyäsi eli tästä hetkestä alkaen, jolloin vahvistamme samalla varauksesi ja saat tietoosi myyntipaikan numeron.

Mikäli haluat hinnoitella tuotteet netissä, ilmoita siitä N3xt Levelin henkilökunnalle, jolloin vahvistamme varauksesi ja avaamme hinnoitteluarkit varauksellesi. Tämän jälkeen pääset täyttämään hinnoitteluarkit netissä. Täytettyäsi hintalaput, voit tulla tulostuttamaan ne myymälään. Jos arkkiin jää täyttämättömiä hintalappuja, ne voi kirjoittaa myöhemmin käsin. Huomioithan, että näitä ei voi tulostaa enää myöhemmin uudestaan. 

Voit seurata myyntijaksosi etenemistä varausjärjestelmän kautta. Jos hinnoittelet tuotteesi koneella, pääset seuraamaan myyntiäsi myös tuotekohtaisesti. Kun huomaat myynnin sujuvan, voit tuoda myyntipaikallesi lisää tuotteita.

Muistathan, että liian täysi rekki ei ole asiakasystävällinen! 

Itsepalvelu myyntipaikka sisältää kuvassa näkyvän rekkiosuuden sekä avohyllykön.


TOGETHER Myyntipaikka

Yhteismyyntipaikka

Together eli yhteismyyntipaikan infot nopeasti:

 • Myyntipaikkaa ei tarvitse varata etukäteen
 • Hinnoittelet tuotteen / tuotteet itse
 • Henkilökunta ei anna hinta-arviota
 • Tuotteen minimi myyntihinta tulee olla väh. 10€
 • Vain siistejä ja ehjiä tuotteita

Yhteismyyntipaikalle myyntiin yksittäisiä tuotteita

Together on palveluvaihtoehto, jossa myyjällä ei tarvitse olla koko myyntipaikan verran tuotteita, sillä ne voidaan sijoittaa tuotekohtaisiin yhteismyyntipaikkoihin.

Voit tuoda yhteismyyntipaikoille vain yhden tuotteen tai vaihtoehtoisesti maksimissaan 10kpl. Maksat vain 2e/tuote 2 vkon vuokra-ajasta ja tuotteen minimi myyntihinnan tulee olla vähintään 10€. Myyntiprovisiota veloitamme 15%.

Myyjä hoitaa itse tavaroiden hinnoittelun, alennusten laiton sekä tyhjennyksen. 

Tavarat myyntiin ilman varausta

Sinun ei tarvitse etukäteen varata Together-myyntipaikkaa, vaan voit tuoda myytävät tuotteet suoraan liikkeeseen ja hinnoitella ne paikan päällä. Mieti tuotteillesi hinta jo etukäteen, emme hinnoittele tai anna hinta-arviota tuotteillesi.

Yhteismyyntipaikalla myynti helppoa

Huolehdimme myyntipaikan siisteydestä ja tavarasi saattavat saada mainostusta myös sosiaalisen median puolella. Tuothan vain siistejä ja ehjiä vaatteita sekä asusteita, sillä rikkinäisiä tai muuten epäsiistejä tuotteita emme ota myyntiin.

Myyntipaikan varaukseen kuuluu tarrahintalappu, niille kuuluva upea tagi sekä myös hälytin.

Voit seurata myyntijaksosi etenemistä varausjärjestelmän kautta. Myyntijakso kestää kaksi viikkoa. Sinun tulee noutaa jäljelle jääneet tuotteesi yhteismyyntipaikoilta vuokrajaksosi viimeisen päivän loppuun mennessä.

Henkilökunta huolehtii tuotteillesi oikeat myyntipaikat myymälässä.