Miten Next Levelin kirpputori syntyi?

Second Hand Shopin perustamistarina

N3xt Levelin perustajat, Jenna ja Mira
N3xt Levelin perustajat, Jenna ja Mira

Moderni second hand shop Saloon

Ei ehkä ikinä uskoisi, mutta tutustuimme toisiimme sosiaalisen median välityksellä vasta tammikuun lopussa 2021. Jo kahden viikon päästä ensitapaamisesta keksimme idean perustaa yhdessä trendikkään Second Hand Shopin Saloon. Kaikki tapahtui kuin itsestään! Selkeän vision myötä inspiraatio tekemiseen oli korkealla ja saimme asioita aikaan erittäin vauhdikkaasti.

Kirppislöydöt innostaa

Miralla innostus kirpputoreihin ja upeiden löytöjen tekemiseen starttasi jo nuorella iällä. Aikuisiällä hän ymmärsi vielä syvällisemmin kierrätyskulttuurin upeuden ja sille tielle hän on jäänytkin. Hän on ymmärtänyt, kuinka upeita löytöjä second handina voikaan tehdä ja suurin osa hänen vaatteista sekä asusteista onkin ostettu käytettynä!

Moderni ja siisti kirppis puuttui Salosta

Jenna on aina rakastanut shoppailla tyylikkäissä ja siisteissä vaateliikkeissä, jonka huomaa hänen täynnä olevasta vaatehuoneestaan. On laskettavissa varmasti yhden käden sormin, kun hän on elämänsä aikana ostanut kierrätettyä tavaraa. Ei siitä syystä, että se olisi käytettyä, vaan siitä, ettei kirpputorit ole tavaranpaljouden ja epäsiisteyden takia houkutelleet häntä shoppailemaan.

Rakastamme tehdä merkityksellisiä asioita ja uskomme, että saamme yhdessä vietyä Second Hand-kulttuuria aivan nextille levelille!

N3xt Levelin perustajat,

Jenna & Mira