N3xt Level Second Hand Shopin missio ja visio

Kirpputori Nextille Levelille

Kierrätyksellä trendikäs ja kestävä tulevaisuus.

N3xt Level Second Hand Shopin Missio

Olemme sanoittaneet missiomme yrityksemme nimen kautta. N3xt Level tarkoittaa seuraavaa tasoa ja koemme, että nimi velvoittaa meitä. Tämä toimii kivijalkana meidän kaikelle tekemiselle.

Teemme perinteiseen kirpputorimaineeseen muutoksen luomalla seuraavan tason uutta konseptia​ panostamalla merkittävästi myymälän yleisilmeeseen, siisteyteen sekä asiakaspalveluun. Liikkeemme muistuttaa ennemminkin vaateliikettä, kuin normaalia kirpputoria.​

Kierrätys trendikästä

​Haluamme tehdä kierrätyksestä trendikästä myös nuorten keskuudessa. Miksi ostaa aina uutta ja kallista? Vastuullisuus ja kestävä kehitys on edellytys sille, että ihmiset voivat elää hyvinvoivina, omia unelmiaan toteuttaen.

Liikkeessämme myydään vain ehjiä, puhtaita ja hyväkuntoisia tuotteita. Tavoitteenamme on luoda viihtyisä myymälä, jonne kaikki ovat tervetulleita.

N3xt Level Second Hand Shopin Visio

Visionamme on olla Suomen tunnetuin ja trendikkäin Second Hand Shop. Brändimme tulee loistamaan nuorten sekä naisten keskuudessa. Tavoitteenamme on toimia esimerkillisenä toimialajohtajana Suomessa.