Nopea tyylimuutos - Uusi tyyli muutamassa minuutissa

27.11.2021

Tyylimuutos ei aina tarvitse tarkoittaa täydellistä muutosta päästä varpaisiin. N3xt Levelin vinkeillä teet nopean tyylimuutoksen jo muutamassa minuutissa, ja teet pukeutumisesta entistä mukavampaa.

Jos tahdot tehdä nopean ja näyttävän tyylimuutoksen muutamassa minuutissa, esimerkiksi viikonloppua varten, on tärkeää keskittyä tyylin merkittävimpiin osiin: housuihin tai mekkoon, paitaan, takkiin, kenkiin sekä asusteisiin. Näillä ohjeilla onnistut nopeassa tyylimuutoksessa.

Tyylimuutoksen vaihtaminen

Tyylimuutos alkaa usein muodin muuttuessa. Jossain vaiheessa oma tyyli tulee tiensä päähän, ja silloin kannattaa muutoksia omaan tyyliin. Valmiit muoti-vinkit nopeuttavat tyylimuutosta. N3xt Leveliltä löydät muodikkaita vaatteita juuri sinun tarpeisiin.

Neutraalia tunnelmaa saat valitsemalla vaatteet, jotka ovat väritykseltään ruskeita tai maanläheisiä. Näille vaatteille voi yhdistellä rohkeampia koruja tai muita asusteita. Lisäksi vaatteita on saatavana myös täysin käyttämättöminä, jotka ovat kuitenkin kierrätettyjä.

Tyylimuutoksen päivittäminen

Tyylimuutos voi päivittyä jopa päivässä. Nopean päivityksen saat tulemalla shoppailemaan N3xt Level Second Hand Shopille ja muuttamaan vaatekaapin sisältöä edullisesti. Tyylimuutokseen useamman asusteen muutosta, joten nappaa ostoskassi oven vierestä mukaasi ja täytä se uusilla vaatteilla, jotka eivät ole sinulle tuttua tyyliä. Voit yllättyä erittäin positiivisesti!

Tyylimuutos rohkeammilla väreillä

Tyylimuutos voidaan luoda vaihtamalla rohkeampaan värimaailmaan pukeutumisessa. Jos aiemmin olet pukeutunut vain mustaan, valkoiseen tai ruskeisiin sävyihin, värin lisäys vaatetuksessa saattaa toimia ratkaisevana tekijänä. Asusteita on saatavalla monina eri sävyinä, väreissä tai kuvioituna. Tyylimuutos on aina kokonaisvaltainen, jolloin huomioon tulee ottaa alaosa, yläosa sekä asusteet. Muista myös, että jo näyttävillä koruilla ja asusteiden värityksellä saat peruspukeutumiseen aivan uuden ilmeen.

Tyylin vaihdon yhteydessä voit myös päivittää vaatekaappiisi laadukkaita merkkituotteita huokeammin hinnoin. Meiltä löydät varmasti edullisemmin esimerkiksi seuraavia merkkituotteita: Louis Vuitton, Michael Kors sekä Guess.

Tyylin vaihtaminen

Viimeistele tyylisi asusteilla. Uusi tyyli on ajankohtainen silloin, kun huomaat tyylin kulkeutuneen pois muodista. Kun valitset vaatteita, ota huomioon vaatteiden koko, sillä se määrittää asun istuvuuden. Vaatteiden istuvuus tekee vaatteista hyvännäköisiä päälläsi, jolloin ne imartelevat kroppaasi. Näissä tärkeinä osa-alueina ovat vaatteiden joustavuus ja leikkaus. Mutta onneksi meillä on mistä valita! Tahdotko farkkuja vai käytätkö vain hameita? Olisiko mekko paras vaihtoehto sinulle? Yhdistetäänkö farkut toppiin vai haluatko pukeutua lämpimämmin villapaitaan? Arkiseen tyyliin on helppo lisätä näyttävyyttä erikoisemmilla asusteilla.

Tyylimuutos piristää

Muista, että N3xt Leveliltä voit kysyä myös henkilökunnalta mielipidettä, kun itse et osaa päättää vaatteiden istuvuudesta. Tyylin vaihtaminen aika ajoin on todellinen pikapiristys. Tyylimuutokseen sopivat melko rohkeatkin muutokset. Huolehdi kuitenkin, että tyyli pukee sinua ja tuo omaa persoonaasi esille. Kun vaatteet sopivat, tunnet olosi virkeämmäksi ja itsevarmemmaksi.

Idea tyylimuutokselle

Jos kaipaat hauskaa ideaa, miltä tyylisi voisi näyttää, kannattaa lähteä ystävän kanssa shoppailemaan. Voitte poikkeuksellisesti valita asukokonaisuudet toisillenne. Tässä hauskassa tyylimuutoksessa vanhasta tyylistä muutetaan upea! Mikä onkaan paras tapa muuttaa tyyliä, kuin ystävän superhyvillä vinkeillä.

Katso valikoimaa ja osta vaatteita etänä.

Tyylimuutoksen jälkeen

Tyylimuutoksessa ylimääräiseksi jääneet vanhat vaatteet voi myydä näppärästi N3xt Levelillä Itsepalvelu, Together tai -All Inclusive myyntipaikoilla. Saat valita mikä paikoista sinulle sopii parhaiten, haluatko hinnoitella tuotteet itse vai myydä tuotteet mahdollisimman vaivattomasti? Jos et tahdo myyntipaikkaa, voit tuoda vaatteet myös meille ja laitamme ne kiertoon. Tutustu myymäläämme tästä jo etukäteen.