Itsepalvelu- myyntipaikan Info

Infoa tulevaan myyntijaksoosi

Hei sinä ihana!

Mahtavaa, että varasit itsepalvelumyyntipaikan juuri meiltä!

Jos haluat hinnoitella tuotteet käsin, voit tulla hakemaan hinnoitteluarkit heti varauksen tehtyäsi eli tästä hetkestä alkaen, jolloin vahvistamme samalla varauksesi ja saat tietoosi myyntipaikan numeron. 

Mikäli haluat hinnoitella tuotteet netissä, ilmoita siitä N3xt Levelin henkilökunnalle, jolloin vahvistamme varauksesi ja avaamme hinnoitteluarkit varauksellesi. Tämän jälkeen pääset täyttämään hinnoitteluarkit netissä. Täytettyäsi hintalaput, voit tulla tulostuttamaan ne myymälään. Jos arkkiin jää täyttämättömiä hintalappuja, ne voi kirjoittaa myöhemmin käsin. Huomioithan, että näitä ei voi tulostaa enää myöhemmin uudestaan. 

Hinnoitteluun tarvittavat tarralappuarkit, tagit sekä narut voi noutaa liikkeestä liikkeen aukioloaikoina.


Voit tulla laittamaan myyntipaikkasi valmiiksi, joko myyntijaksoasi edeltävänä iltana viimeisen aukiolotunnin aikana tai myyntijaksosi alkamisaamuna liikkeen auettua.


HUOM! Vuokrajakson päättymispäivänä myyntipaikka tulee olla tyhjä viimeistään tuntia ennen sulkemisaikaa eli arkisin klo 17.00 mennessä ja viikonloppuisin sekä juhlapyhinä klo 15.00 mennessä. Huomiothan, että veloitamme aina 15€ maksun, jos myyntipaikkaa ei ole tyhjennetty ajoissa.


Voit seurata myyntijaksosi etenemistä varausjärjestelmän kautta. Jos et ole itse rekisteröinyt järjestelmäämme aiemmin, voit tehdä sen tämän sivun kautta : https://www.n3xtlevel.fi/varauskalenteri/. Ohjeet rekisteröintiin löytyy samalta sivulta. Ilmoitathan N3xt Levelin henkilökunnalle, kun olet suorittanut rekisteröinnin, jonka jälkeen pääset itse näkemään varauksesi ja seuraamaan myyntiäsi.

Myyntipaikkaan kuuluu:

-3 hälytintä

-henkarit

-tarra-arkit, tagit ja narut (määrä riippuu vuokrajaksosi pituudesta)

Halutessasi voit ostaa somemainostuksen myyntipaikallesi 5€ hintaan. Myyntipaikkasi tulee tällöin esittelyyn @n3xtlevel.fi Instagramin sekä Facebookin storyihin. Ilmoitathan somemainostuksesta vasta silloin, kun toivot esittelyn tapahtuvan ja toteutamme sen mahdollisimman pian. Huomioithan, että somemainostuksia kuvataan vain ma-pe välisellä ajalla.

Täältä voit vielä lukea mitä itsepalvelumyyntipaikka pitää sisällään: https://www.n3xtlevel.fi/myyntipaikat/

Luethan myös sopimusehtomme: https://www.n3xtlevel.fi/sopimusehdot/


Terkuin,

Mira ja Jenna