All Inclusive- myyntipaikan Info

Infoa tulevaan myyntijaksoosi

Hei sinä ihana!

Mahtavaa, että varasit All Inclusive myyntipaikan juuri meiltä!

Myyntipaikan vahvistus tapahtuu N3xt Levelillä, kun tulet tuomaan tuotteesi hinnoiteltavaksi. Samalla saat kuulla myös paikkanumerosi. Tätä ei voi itse vahvistaa.


Voit tuoda myyntiin tulevat tuotteesi yksi (1) viikko ennen myyntijaksosi alkua. Huomioithan, että tavarasi tulee olla meillä vähintään kolme (3) päivää eli 72h ennen vuokrajaksosi alkamista, jolloin kerkiimme hinnoitella tuotteesi rauhassa.


Ole hyvä ja huomioi, että tuotteidemme hinnoittelu tapahtuu käsinkirjoittaen. Tästä johtuen myyntiseurantamme esittää vain myytyjen tuotteiden hinnat, jättäen mainitsematta, mikä tuote on kyseessä kunkin hinnan yhteydessä.


Haluamme muistuttaa vielä, että All Inclusive palvelussa myyjä antaa N3xt Levelille täydet oikeudet hinnoitteluun, alennuksien laittamiseen sekä tarvittaviin toimenpiteisiin myynnin edistämiseksi. Otamme kuitenkin huomioon asiakkaan mahdolliset hinnoittelutoiveet ennen myyntijakson alkua.


Voit seurata myyntijaksosi etenemistä varausjärjestelmän kautta. Jos et ole itse rekisteröinyt järjestelmäämme aiemmin, voit tehdä sen tämän sivun kautta :

 
https://www.n3xtlevel.fi/varauskalenteri/.


Ohjeet rekisteröintiin löytyy samalta sivulta. Ilmoitathan N3xt Levelin henkilökunnalle, kun olet suorittanut rekisteröinnin.

 
Täältä voit vielä lukea mitä All Inclusive pitää sisällään: https://www.n3xtlevel.fi/myyntipaikat/


Luethan myös sopimusehtomme: https://www.n3xtlevel.fi/sopimusehdot/

Terkuin,

Mira ja Jenna